DSC0228

 ”…tapahtuu kovin harvoin että
tulee armas ystävä pitkin vettä.”
Elina Karjalainen: Uppo-Nalle

Uppo-Nalle on hylätty leikkikarhu, joka päätyy likomärkänä maailman meriä pitkin Suomeen. Reeta taas on pieni tyttö valkealla hiekkarannalla, joka toivoo ikiomaa ystävää. Heidän molempien onnekseen Uppo-Nalle kelluu juuri siihen rantaan, jossa Reeta haaveilee syleiltävästä ystävästä. Siitä alkaa runontäyteinen seikkailu.

Lahden Kesänäyttämö tuo lavalle jälleen taitavan ja monipuolisen ensemblen, joka herättää Uppo-Nallen runot uudenlaiseen eloon ilahduttavin sävelin. Esitys sopii koko perheelle. Musiikkinäytelmä on täynnä elämää, syvällisiä pohdintoja ja hulvattomia hahmoja. Elina Karjalaisen luoma Uppo-Nalle täyttää tänä vuonna 40 vuotta.

Lahden Kesänäyttämö työllistää nuoria jo 22. kerran. Mukana näytelmän toteutuksessa on kaikkiaan 22 nuorta muusikko-näyttelijää, kulttuurituottajaharjoittelijaa, tarpeistonhoitaja-näyttämömiestä ja valo-ääniteknikko.

Ohjaus: Sanna Heiskanen
Musiikki: Vega Välitalo
Dramatisointi: Elina Karjalaisen alkuperäisteoksen pohjalta Sanna Heiskanen

Ensi-ilta ja esitykset:
to 29.6. klo 18 ensi-ilta (loppuun varattu)
la 1.7. klo 12 ja klo 15 (loppuun varattu)
ti 4.7. klo 14 (loppuun varattu) ja 18 (loppuun varattu)
ke 5.7. klo 14 (loppuun varattu) ja 18  (loppuun varattu)
to 6.7. klo 14  (loppuun varattu) ja 18  (loppuun varattu)
pe 7.7. klo 14 
(loppuun varattu)

LISÄNÄYTÖS pe 7.7. klo 17 (loppuun varattu)

Kesto:

1 h 30 min (sis. väliajan)

Liput:
8 € / 10 € / 30 € (perhelippu, 4 hlö)

Lippuvaraukset ja tiedustelut peruutuspaikoista ensisijaisesti sähköpostilla:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
p. 044 716 1601

Uppo-Nallen lippuja ei ole enää saatavilla Visit Lahden kautta.

Lippujen ennakkolunastus Pikkuteatterilla (Loviisankatu 8) joka päivä kello kymmenestä viimeiset esityksen alkuun
Liput tulee lunastaa viimeistään puoli tuntia ennen esityksen alkua.

Esityspaikan osoite:
Pikkuteatteri
Loviisankatu 8, Lahti

Pikkuteatterilla on esitysten aikana kahvila, josta on mahdollista ostaa virvokkeita ja pientä suolaista ja makeaa.

 

 

 

 

 

 

 

Lahden kaupungin perusopetuspalvelut ja Lastenkulttuurikeskus Efekti pyytävät tarjouksia kouluissa toteutettavan harrastetoiminnan järjestämisestä. Onko sinulla hyvä idea, sopiva toteuttajatiimi ja innostusta toimia kouluympäristössä?

Perusopetuksen koulujen kerhotoimintaan on myönnetty 110 000 euroa valtionavustusta lukuvuodelle 2017–2018. Lastenkulttuurikeskus Efektin Kulttuurilukkari joka kouluun -hankkeelle on myönnetty 60 000 euron rahoitus lukuvuodelle 2017–2018.

Lastenkulttuurikeskus Efekti pyytää kulttuuri- ja taidealan osaajilta tarjouksia kouluissa toteutettavan harrastetoiminnan järjestämisestä. Harrastetunnit pidetään syyskuusta 2017 alkaen ja ne päättyvät huhti-toukokuussa 2018. Toiminta on säännöllistä, viikoittain toteutettavaa. Yhden harrastetunnin kesto on noin 60 minuuttia ja yhdessä koulussa näitä järjestetään 30 kertaa lukuvuoden aikana. Tarjouksessa pyydämme huomioimaan koulun toimintaympäristönä sekä tarjoamanne vierailukokonaisuuden liikuteltavuuden. 

Pääsääntöisesti toteuttajalle maksetaan 50 euroa / tunti (alv 0%).
Tarjoukset tulee jättää 15.8.2017 klo 12.00 mennessä.

Tarkemmat tiedot ja linkki tarjouspyyntöön:
https://www.lahti.fi/ajankohtaista/kuulutukset-ja-ilmoitukset/tarjouspyyntö-koulujen-harrastetoiminnasta


Lisätietoja:
- Jos sähköisen täyttölomakkeen kanssa on ongelmia tai muita kysymyksiä, niin ole yhteydessä hankintapalveluihin. Ensisijaisesti yhteydenotot sähköisen tarjousportaalin kautta ja toissijaisesti sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Hankintapalvelut palvelee 1.–7.7.17 ja jälleen 1.8. alkaen.
- Jos sähköinen tarjousportaali ei toimi, niin varmista, että selaimesi on ajan tasalla. Sähköiseen portaaliin liittyvissä ongelmissa auttaa portaalin ylläpitäjän asiakaspalvelu: https://www.cloudia.com/fi/ota-yhteytta/

 

 

 

 

 

Muokattu Lasten kesäpäivä2

Lahden Kesänäyttämö esittää tunnelmapaloja Uppo-Nalle -musiikkinäytelmästä Lahden kaupunginteatterin edustalla torstaina 15.6. klo 10. Konsertti kestää noin 30 minuuttia ja on kaikille avoin. Konsertissa kuullaan mm. Pelon pelotus laulu, Konsertissa kerran ja Uponneet nallet.

Konsertin jälkeen kesätyöntekijöiden päivä jatkuu vierailulla Lehtiojan palvelukeskukseen, missä nuoret ilahduttavat asukkaita lyhyillä musiikkitervehdyksillä palvelutalossa kiertäen.

Uppo-Nalle -musiikkinäytelmä saa ensi-iltansa torstaina 29.6. klo 18 Pikkuteatterilla. Lahden Kesänäyttämö tuo lavalle jälleen taitavan ja monipuolisen ensemblen, joka herättää Uppo-Nallen runot uudenlaiseen eloon ilahduttavin sävelin. Esitys sopii koko perheelle. Musiikkinäytelmä on täynnä elämää, syvällisiä pohdintoja ja hulvattomia hahmoja. Elina Karjalaisen luoma Uppo-Nalle täyttää tänä vuonna 40 vuotta. 

Toivomme ryhmiltä ennakkoilmoittautumista torstain konserttiin osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ilmoitathan montako lasta ryhmässänne on.