Talvikarnevaalien ohjelma on julkaistu
 
Lahden Lasten Talvikarnevaalien ohjelma on julkaistu. Festivaalien ohjelmaa on toteuttamassa laaja lastenkulttuuriosaajien verkosto, yhteistyössä mukana on yli 50 eri tahoa. Karnevaaleilla on luvassa musiikkia, teatteria, tanssia, työpajoja, elokuvia ja paljon muuta mukavaa ohjelmaa koko perheelle aina vauvasta vaariin. Tapahtumia karnevaaleilla on yli 100.
 
Talvikarnevaalien koko ohjelman löydät sivun ylävalikossa olevan Tapahtuma-kalenteri -painikkeen alta. Taiteenalakohtainen jaottelu on sijoitettu myös sivun ylävalikkoon. Mikäli haluat tulostaa ohjelman, se löytyy pdf-versiona sivun oikean reunan valikosta. Painettu esite tulee jakeluun tammikuun puolivälin jälkeen ja sitä on saatavissa mm. Lahden kirjastoista.
 
Lahden Lasten Talvikarnevaalit
 

Lahden Lasten Talvikarnevaalit on yksi Suomen perinteikkäimmistä ja suurimmista lastenfestivaaleista. Lähes kolme viikkoa kestävä lastenkulttuurin festivaali on laajan yhteistyöverkoston voimin rakennettu tapahtuma, jossa pääkohderyhmä on lapset ja nuoret niin yleisönä, osallistujina kuin esiintyjinäkin.

Talvikarnevaalit haluaa toimia laadukkaan ja lapsilähtöisen lastenkulttuurin puolestapuhujana osoittamalla omalla toiminnallaan, kuinka mielenkiintoinen, monipuolinen ja taiteellisesti korkeatasoinen lastenkulttuuriin keskittynyt festivaali voikaan olla. 

Lisätietoja:
Vuokko Kortelainen, kulttuurituottaja
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 050 383 6551