Lahden Lasten Talvikarnevaalit järjestetään jo 36. kerran 26.1.–10.2.2019 teemalla Lumihattaroita ja jääpuikkotikkareita. Tule mukaan Talvikarnevaaleille omalla ohjelmallasi!

Teemana vuoden 2019 Talvikarnevaaleilla on Lumihattaroita ja jääpuikkotikkareita. Teema kunnioittaa talvisen luonnon kauneutta ja monimuotoisuutta, lasten rajatonta mielikuvitusta ja kykyä nähdä kaikkialla asioiden hyvät puolet. Talvisen luonnon valkeat hanget ovat hattaravuoria ja räystään reunalla roikkuvat jääpuikot tikkarijonoja, kunhan vain antaa mielikuvitukselle siivet ja oikein kovasti tahtoo.
 
Toiveenamme on saada aikaisempien vuosien tapaan laaja yhteistyökumppaneiden joukko mukaan toteuttamaan iloista koko perheen juhlaa. Tavoitteena on, että lapset eri ikäryhmissä tulisivat huomioiduksi ohjelmistossa. Toivommekin ohjelmanjärjestäjiltä monipuolisia, innostavia ja eri taiteen aloilta tulevia esityksiä ja työpajoja. Mikäli sinulla ei ole valmista ohjelmaa, mutta haluat mukaan karnevaaliohjelmaan, voit ottaa yhteyttä ja kysyä, millaista ohjelmaa karnevaaleille voisi tarjota. Yhdessä saamme aikaan raikkaan ja monipuolisen festivaalin!
 
Ilmoita ohjelmasi maanantaihin 3.12. mennessä OHJELMAN ILMOITTAMINEN -painikkeen kautta, joka löytyy sivuston oikeasta laidasta.
 
Tilahaku 

Talvikarnevaalien ensimmäinen tilahaku oli keväällä ja toinen tilahaku on käynnissä parhaillaan. Mikäli olet hakenut ensimmäisen tilahaun yhteydessä vuoroa ja saanut siitä vahvistuksen, sinun ei tarvitse tehdä hakua uudestaan. Kaikkiin tilan varanneisiin ollaan yhteydessä erikseen.

Lahden kaupungin kulttuuripalvelut tarjoavat Talvikarnevaalien aikana tilojaan (Vaahterasali ja Pikkuteatteri) veloituksetta yhden esityksen ja yhden harjoituskerran verran. Lisäesityksiä voi järjestää ja niistä veloitetaan hinnaston mukainen maksu.

Tilahaku on päättynyt! Vapaita tiloja voi tiedustella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lahden Lasten Talvikarnevaaleilla 12 000 osallistujaa

Talvikarnevaalien aikana 27.1.–11.2.2018 vieraili 12 000 kävijää. Talvikarnevaalit järjestettiin tänä vuonna 35. kerran, teemana oli Askel kohti seikkailua ja melkoinen seikkailu se olikin. Ohjelmakokonaisuuksia eri taiteen aloilta oli yhteensä yli 50 ja esityksiä festivaalien aikana oli yli 120. 

Vauhdikkaita avajaisia juhlistettiin ennätysyleisömäärällä. Karnevaalien oma maskotti nimettiin Velmuksi Humpulan päiväkodin arvovaltaisen lapsiraadin äänestyksellä.

Jokaisena päivänä oli tarjolla kulttuurielämyksiä muun muassa tanssia, teatteria, sirkusta, elokuvia, sanataiteita ja musiikkia. Laajan yhteistyöverkoston voimin tarjosimme monipuolisen lastenkulttuurin kokonaiskattauksen.

Lahden Lasten Talvikarnevaalit on yksi Suomen perinteikkäimmistä ja suurimmista lastenfestivaaleista. Lähes kolme viikkoa kestävä lastenkulttuurin festivaali on laajan yhteistyöverkoston voimin rakennettu tapahtuma, jossa pääkohderyhmä on lapset ja nuoret niin yleisönä, osallistujina kuin esiintyjinäkin. 

Talvikarnevaalit haluaa toimia laadukkaan ja lapsilähtöisen lastenkulttuurin puolestapuhujana osoittamalla omalla toiminnallaan, kuinka mielenkiintoinen, monipuolinen ja taiteellisesti korkeatasoinen lastenkulttuuriin keskittynyt festivaali voikaan olla. 

Talvikarnevaalien vuoden 2018 julistekuvan ja visuaalisen ilmeen toteutti kuvataiteilija Kirsi Karppinen.

Seuraavan kerran Lahden Lasten Talvikarnevaaleja vietetään 26.1.–10.2.2019.

 

Seuraa somessa

Instagram  facebook