Ilmoita oma ohjelmasi mukaan Talvikarnevaaleille
 
Jo 34. kertaa järjestettävät Lahden Lasten Talvikarnevaalit kokoavat upean kirjon lastentapahtumia eri puolille Lahtea. Kutsumme järjestöjä, kouluja, alan harrastajaryhmiä, taiteen opiskelijoita ja ammattiryhmiä sekä kaupungin kulttuurilaitoksia mukaan järjestämään ohjelmaa Talvikarnevaaleille. Kulttuuripalvelut kokoaa karnevaaliohjelmiston, markkinoi, tiedottaa mediaa ja jakaa karnevaalitietoutta suoraan päiväkoteihin, kouluihin ja kaupunkilaisille.
 
 
Talvikarnevaalien teema ja ohjelma - 100 tarinaa yhdessä
 
Teemana tulevilla Talvikarnevaaleilla on 100 tarinaa yhdessä. Aiheensa ja innoituksensa tuleva festivaali saa Suomen 100-vuotisjuhlavuoden teemasta Yhdessä. Toivomme ohjelmanjärjestäjiltä monipuolisia, innostavia ja eri taiteen aloilta tulevia esityksiä ja työpajoja.

Toiveenamme on saada aikaisempien vuosien tapaan laaja yhteistyökumppaneiden joukko mukaan toteuttamaan iloista koko perheen juhlaa. Tavoitteena on, että lapset eri ikäryhmissä tulisivat huomioiduksi ohjelmistossa. Mikäli sinulla ei ole valmista ohjelmaa, mutta haluat mukaan karnevaaliohjelmaan, voit ottaa yhteyttä ja kysyä, millaista ohjelmaa karnevaaleille voisi tarjota. Yhdessä saamme aikaan raikkaan ja monipuolisen festivaalin!

Tilahaku Lahden Lasten Talvikarnevaaleille 
 
Talvikarnevaalien ohjelmaa voi järjestää ympäri kaupunkia. Mahdollista on myös suunnitella ohjelman toteutus Kulttuuripalveluiden tiloihin. Kulttuuripalvelut tukevat omalta osaltaan esitystoimintaa Lahdessa tarjoamalla Talvikarnevaalien aikaan tiloissaan esityksen järjestävälle taholle veloituksetta yhden harjoituskerran ja yhden esityskerran. Esiintyjät voivat kerätä itselleen pääsymaksutuloja Kulttuuripalvelujen tiloissa järjestämistään esityksistä.

Aikaisemmin keväällä Kulttuurikeskuksen tiloista oli ensimmäinen haku. Mikäli olet hakenut tässä yhteydessä vuoroa, sinun ei tarvitse tehdä sitä uudestaan. Kaikkiin tilan varanneisiin ollaan yhteydessä erikseen.    
 
Lahden Lasten Talvikarnevaalit
 

Lahden Lasten Talvikarnevaalit on yksi Suomen perinteikkäimmistä ja suurimmista lastenfestivaaleista. Lähes kolme viikkoa kestävä lastenkulttuurin festivaali on laajan yhteistyöverkoston voimin rakennettu tapahtuma, jossa pääkohderyhmä on lapset ja nuoret niin yleisönä, osallistujina kuin esiintyjinäkin.

Talvikarnevaalit haluaa toimia laadukkaan ja lapsilähtöisen lastenkulttuurin puolestapuhujana osoittamalla omalla toiminnallaan, kuinka mielenkiintoinen, monipuolinen ja taiteellisesti korkeatasoinen lastenkulttuuriin keskittynyt festivaali voikaan olla. 

Lisätietoja:
Vuokko Kortelainen, kulttuurituottaja
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 050 383 6551