Talvikarnevaalien ohjelma on julkaistu
 
Lahden Lasten Talvikarnevaalien ohjelma on julkaistu. Talvikarnevaaleja tapahtumaa on toteuttamassa laaja lastenkulttuuriosaajien verkosto, yhteistyössä mukana on yli 50 eri tahoa. Karnevaaleilla on luvassa musiikkia, teatteria, tanssia, työpajoja, elokuvia ja paljon muuta mukavaa ohjelmaa koko perheelle aina vauvasta vaariin. Tapahtumia karnevaaleilla on yli 100.
 
Ilmoita oma ohjelmasi mukaan Talvikarnevaaleille
 
Jo 34. kertaa järjestettävät Lahden Lasten Talvikarnevaalit kokoavat upean kirjon lastentapahtumia eri puolille Lahtea. Kutsumme järjestöjä, kouluja, alan harrastajaryhmiä, taiteen opiskelijoita ja ammattiryhmiä sekä kaupungin kulttuurilaitoksia mukaan järjestämään ohjelmaa Talvikarnevaaleille. Kulttuuripalvelut kokoaa karnevaaliohjelmiston, markkinoi, tiedottaa mediaa ja jakaa karnevaalitietoutta suoraan päiväkoteihin, kouluihin ja kaupunkilaisille.
 
Jos unohdit ilmoittaa ohjelmasi mukaan Talvikarnevaaleille, voit tehdä sen vielä tämän linkin kautta:  
 
Lahden Lasten Talvikarnevaalit
 

Lahden Lasten Talvikarnevaalit on yksi Suomen perinteikkäimmistä ja suurimmista lastenfestivaaleista. Lähes kolme viikkoa kestävä lastenkulttuurin festivaali on laajan yhteistyöverkoston voimin rakennettu tapahtuma, jossa pääkohderyhmä on lapset ja nuoret niin yleisönä, osallistujina kuin esiintyjinäkin.

Talvikarnevaalit haluaa toimia laadukkaan ja lapsilähtöisen lastenkulttuurin puolestapuhujana osoittamalla omalla toiminnallaan, kuinka mielenkiintoinen, monipuolinen ja taiteellisesti korkeatasoinen lastenkulttuuriin keskittynyt festivaali voikaan olla. 

Lisätietoja:
Vuokko Kortelainen, kulttuurituottaja
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 050 383 6551