Talvikarnevaalien aikana 27.1.–11.2.2018 vieraili 12.000 kävijää. Talvikarnevaalit järjestettiin tänä vuonna 35. kerran, teemana oli Askel kohti seikkailua ja melkoinen seikkailu se olikin. Ohjelmakokonaisuuksia eri taiteen aloilta oli yhteensä yli 50 ja esityksiä festivaalien aikana oli yli 120. Seuraavan kerran Talvikarnevaaleja vietetään 26.1.–10.2.2019.

Vauhdikkaita avajaisia juhlistettiin ennätysyleisömäärällä. Karnevaalien oma maskotti nimettiin Velmuksi Humpulan päiväkodin arvovaltaisen lapsiraadin äänestyksellä. Talvikarnevaalien visuaalisesta ilmeestä vastasi kuvataiteilija Kirsi Karppinen.

Jokaisena päivänä oli tarjolla kulttuurielämyksiä muun muassa tanssia, teatteria, sirkusta, elokuvia, sanataiteita ja musiikkia. Laajan yhteistyöverkoston voimin tarjosimme monipuolisen lastenkulttuurin kokonaiskattauksen.

Talvikarnevaalit haluaa toimia laadukkaan ja lapsilähtöisen lastenkulttuurin puolestapuhujana osoittamalla omalla toiminnallaan, kuinka mielenkiintoinen, monipuolinen ja taiteellisesti korkeatasoinen lastenkulttuuriin keskittynyt festivaali voikaan olla.

Avajaiset livepiirtäminen