TakaisinCOM_SIMPLECALENDAR_PRINTLähetä e-mailvCal/iCal
Päivämäärä:
02.02.2019
Ajat:
14:00-15:30
Paikka:
Sammonkatu 8 B (5 krs.)
Järjestäjä:
Lahden Taidegraafikot ry
Nettisivu:
http://www.lahdentaidegraafikot.fi

Elämänpuu minun puuni nettiin

Elämänpuu toteutetaan offset -pellille kuivaneulapiirtona puu ja omilla sormenjäljillä monivärisiä lehtiä puun oksille monotypia-tekniikkaa hyödyntäen. Keräämme tuotetut työt yhteen ja muodostamme niistä metsän Uudessa Kipinässä sijaitsevan Lahden Taidegraafikoiden kuukauden taiteilija -seinälle.

Metsä-näyttelyn avajaiset järjestetään 9.2. klo 13. Näyttely on avoinna 28.2. asti.

Työpajaan mahtuu 15 lapsi & vanhempi paria.

Mikäli ilmoittautumisia tulee paljon, voimme järjestää työpajat myös su 3.2. klo 10.00–11.30 ja 14.00–15.30.                 

Lähtökohdista / Ajasta ja sen rajallisuudesta

"Joka kerta kun kylään syntyi lapsi, istutettiin puu. Puusta näki, miten vanha ihminen oli. Oikein korkeat ja karhearunkoiset puut, jotka antoivat parhaan varjon, kuuluivat ihmisille, jotka olivat jo palanneet henkimaailmaan. Mutta elävien ja kuolleiden puut kasvoivat samassa metsikössä, ottivat ravintonsa samasta mullasta ja samasta sateesta. Siellä ne seisoivat ja odottivat lapsia, jotka eivät olleet vielä syntyneet, puita, joita ei ollut vielä istutettu. Niin metsä kasvaisi ja kylän ikä olisi siinä aina. Kukaan ei voinut nähdä puusta että sen ihminen oli kuollut, vain sen että hän oli syntynyt. Sinä hetkenä hän uskoi näkevänsä sen mistä vanhat olivat puhuneet suurimpana ihmeenä, mikä ihmiselle voitiin suoda nähdä, mennyt ja tuleva samalla hetkellä."

- Henning  Mankell

Kohderyhmä: Lapsi & aikuinen työparit (suositusikä 4­–10-vuotiaat)
Kesto: 1 h 30 min
Liput: 10 €/20 € (Hinta on 10 €, mikäli molemmat työstävät yhteistä grafiikan laattaa. Hinta on 20 €, mikäli lapsi ja aikuinen haluavat työstää omia laattojaan. Hintaan sisältyy kaikki tarvittavat materiaalit sekä opastus)
Varaukset: https://lahdentaidegraafikot.wordpress.com/2018/10/12/talvikarnevaali/ ja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Maksu ennakkoon: Uusi Kipinä, Kymintie 1, 15140 Lahti (käteinen ja kortti) tai paikan päällä käy vain käteinen
Paikka: Sammonkatu 8 B (5 krs.)
Lisätiedot: www.lahdentaidegraafikot.fi