TakaisinCOM_SIMPLECALENDAR_PRINTLähetä e-mailvCal/iCal
Päivämäärä:
21.05.2022
Ajat:
11:00-13:00
Hinta:
Maksuton
Kohderyhmä:
Koko perhe
Paikka:
Pikkuteatteri
Järjestäjä:
Lahden Nuorisoteatteri
Nettisivu:
https://www.lahti.fi/vapaa-aika/...
Varaukset:
liput.lahti@gmail.com

Pallo hukassa

Pallo hukassa on Lahden Nuorisoteatterin ympäristöaiheinen kaupunkiseikkailu, jossa yleisöllä on oma roolinsa. Seikkailu sijoittuu vuoteen 2040. Professori P. Allonen on yrittänyt löytää ympäristön hätätilaan ratkaisua aikamatkustuksesta, mutta jatkuva aikahyppely on aiheuttanut hänelle muistiongelmia ja nyt aikakoneen koodi on yhtä hukassa kuin koko maapallomme. Katsojat pääsevät matkaamaan maailman vesistöjä ja etsimään koodin puuttuvia palasia.

Kaupunkiseikkailu sisältää ongelmanratkaisua, aivopähkinöitä ja hauskoja tehtäviä sekä mielenkiintoista tietoa. Seikkailun kokonaiskesto on n.  1 h ja se tapahtuu ulkona, Radiomäen ja kaupungintalon ympäristössä. Se on suunnattu 6-vuotiaasta ylöspäin.

Kierros alkaa ja päättyy Pikkuteatterille. Katsojat lähetetään matkaan pienissä ryhmissä 10 minuutin välein. Seikkailu on osittain interaktiivinen, joten yksi älymobiililaite on hyvä varata mukaan. Turvallisuussyistä ryhmässä täytyy olla yksi vähintään 15-vuotias henkilö.

Voit nyt ilmoittautua mukaan seikkailuun koko perheen voimin! Huomioithan, että oman ryhmäsi tarkka lähtöaika ilmoitetaan viestillä vasta edellisenä päivänä (lähdöt 10 minuutin välein).

Sitovat ennakkoilmoittautumiset sähköpostitse. Kerro sähköpostissa nimesi, ryhmän koko ja puhelinnumero. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Kohderyhmä: Koko perhe
Kesto: 60 min
Liput: Maksuton
Varaukset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Paikka: Pikkuteatteri, Loviisankatu 8
Lisätiedot: www.lahti.fi/lahdennuorisoteatteri