Lahden Nuorisoteatterin 60-vuotisjuhlavuoden käynnistää näytelmä Pikku prinssi. Teos perustuu Antoine de Saint-Exupéryn samannimiseen, rakastettuun klassikkoon. Se puhuttelee kauneudellaan ja mystisyydellään. Tarina haastaa katsojan pohtimaan, mikä elämässä on tärkeää. 

Pikku prinssi elää asteroidilla B 612, jolla hänen päivänsä kuluvat tulivuoria nuohoten, auringonlaskuja ihaillen ja oikukasta ruusua hoitaen. Eräänä päivänä prinssi kyllästyy kukkansa kiukutteluun ja lähtee etsimään uusia ystäviä muilta planeetoilta. Matkallaan hän kohtaa joukon kummallisia aikuisia, joiden ajatuksissa ja tavoissa ei ole prinssin mielestä oikein järkeä. Prinssi löytää lopulta tiensä Maa-planeetalle. Saharan autiomaassa prinssi kohtaa lentäjän, jolle hän opettaa, mitä kaikkea hän on matkansa aikana oivaltanut. 

Pikku prinssi -näytelmä oli osa Lahden Nuorisoteatterin ohjelmistoa myös vuonna 1984. Tämän tuoreen tulkinnan on sovittanut Pekka Mattila. Esityksen ohjauksesta vastaa Sanna Heiskanen ja valo- sekä äänisuunnittelusta Joni Kallio.

OHJAUS: Sanna Heiskanen

Ensi-ilta la 26.3. klo 15.00
ke 30.3. klo 18.30
su 3.4. klo 15.00
ke 6.4. klo 18.30

IKÄSUOSITUS: Yli 6-vuotiaille
KESTO: 1h 10 min (ei väliaikaa) 

PIKKUTEATTERI, LOVIISANKATU 8

Liput: 8 €/hlö ja 25 €/perhelippu (4 hlö)

Varaukset: verkkokauppa.lahti.fi, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja p. 044 716 1601 (klo 9–15)

Pikkuteatteri, Loviisankatu 8