max.ja.moritz.lisanaytokset

Max ja Moritz -musikaalin lisänäytökset la 1.10. klo 13 ja 16 Pikkuteatterilla

Iloksemme voimme kertoa Max ja Moritz -musikaalin lisänäytösten toteutuvan la 1.10. Esityksiä on kaksi: klo 13 ja 16. Samana päivänä klo 15 julkaistaan Pauliina Lampisen kirjoittama Kesänäyttämön historiikki ”Kesätöissä proggiksessa”.

Harmillisesti Kesänäyttämön porukka joutui koronan kouriin kesällä 2022. Esityksiä ehdittiin esittää viisi ja ne saivat suuren suosion. Loput esitykset jouduttiin perumaan. Lahden Kesänäyttämö löi lisäesitysten osalta hynttyyt yhteen Jazztorin kanssa ja näin esitykset ovat osa festivaalin ohjelmistoa. Liput kaikkiin esityksiin voi lunastaa Tiketin kautta.

Max ja Moritz keksivät toinen toistaan hurjempia konnankoukkuja kyläläisille. Koulunkäyntiä enemmän heitä kiinnostaa aiheuttaa aikuisille päänvaivaa ja harmaita hiuksia. Vaan mahtaako elämässä pärjätä pelkällä keppostelulla ja hauskanpidolla? Onnistuvatko aikuiset pilaamaan kaiken ilon? Lahden Kesänäyttämön tulkinta Wilhelm Buschin (1832–1908) lastenkirjaklassikko Max ja Moritzista svengaa vastustamattomasti Jukka Linkolan sävelin. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita sisältävän koko perheen iloittelun on kirjoittanut Pertsa Reponen, ohjannut Sanna Heiskanen ja musiikin tiimille sovittanut Erno Tiittanen.

Näytökset: klo 13 ja klo 16
Kesto: n. 1 t 30 min (sis. väliaika)
Liput: 8 € / 10 € / 30 € (perhelippu 4 hlö)
Lunastus: Tiketti
Suositusikä: 6-vuotiaasta ylöspäin
Paikka: Pikkuteatteri, Loviisankatu 8

Kuvitus: Sonja Karppelin
Graafinen suunnittelu: Sanni Lahti

Lisätietoja:
Lahden kaupunki
kulttuuriasiainpäällikkö
Matti Karhos
p. 050 387 8792
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.