lahti nute yokoulu juliste A3

Lahden Nuorisoteatteri saa kunnian tuoda ensimmäistä kertaa Paula Norosen rakastetun Yökoulun näyttämölle. Kammottavan hauska näytelmä Yökoulu ja hirveä hammaskeiju saa kantaesityksensä Lahden Lasten Talvikarnevaaleilla tammikuussa 2024.

Yökoulun oppilaat ovat tiukan paikan edessä. He ovat juuri selvinneet koko koulua koetelleesta sisäilmaongelmasta, mutta pahempaa on odotetavissa. Kouluun nimittäin palkataan uusi, kummallinen hammashoitaja, Karie S. Mätänen. Mätänen väittää olevansa suurta hammashoitajasukua, mutta hänen ohjeensa hammaskaluston hoitamiseen ovat vähintään merkilliset. Vai oletko kuullut hammashoitajasta, joka käskee syömään hirvittävän paljon sokeria ja olemaan pesemättä hampaita?

Vampyyrityttö Martta ja zombipoika Paavo kehittävät nerokkaan suunnitelman pelastaakseen hampaansa. Ystävät ovat mukana suunnitelmassa, mutta apua löytyy myös yllättävältä taholta. Kuka tai oikeastaan mikä heitä auttaa?

Yökoulu ja hirveä hammaskeiju perustuu suositun kirjasarjan samannimiseen osaan, mutta tarinaan on saatu myös vieraileva tähti, tähtisädesieni Antti Huisku. Näytelmäsovituksesta ja ohjauksesta vastaa Sanna Heiskanen. Luvassa on aivan päätöntä menoa, kirjaimellisesti.

Kirjailija: Paula Noronen

Sovitus ja ohjaus: Sanna Heiskanen

Julistekuva: Magdaleena Moon

Ensi-ilta su 28.1. klo 15.00
ke 31.1. klo 18.30
la 3.2. klo 15.00
ke 7.2. klo 18.30
su 11.2. klo 15.00

Liput: 8 €/hlö ja 25 €/perhelippu (4 hlö)
Varaukset: verkkokauppa.lahti.fi
Ikäsuositus: Yli 6-vuotiaille

PIKKUTEATTERI, LOVIISANKATU 8

www.lahti.fi/lahdennuorisoteatteri