TakaisinCOM_SIMPLECALENDAR_PRINTLähetä e-mailvCal/iCal
Päivämäärä:
14.02.2024
Aika:
19:00
Paikka:
Vaahterasali, Aleksanterinkatu 26 B, Lahti
Järjestäjä:
Strings and Things Orkesteri / Nuorten kitara ensemble / Special
Nettisivu:
https://www.facebook.com/strings.and.things.ry

strings Youth Guitar Ensemble

Tässä konsertissa saamme nauttia monipuolisesta musiikkiesityksestä!

Strings and Things -orkesteri astuu esiin ensimmäisenä. Ohjelmistoon kuuluu vuoden 2023 aikana luotuja suomalais-ugrilaisia sävellyksiä, jotka kattavat niin tunnettuja lasten kappaleita kuin perinteisiä aikuisille suunnattuja sävellyksiäkin. Tunnemme ilon ja nostalgiaa kuullessamme tuttuja sävelmiä, kuten ""Elefanttimarssi"" ja ""Pikkuiset kultakalat"", mutta saamme myös nauttia perinteisten aikuisten kappaleiden, kuten ""Hae pois vaan sormukses"", tulkinnasta.

Orkesterissa soittavat rohkeat 10–16-vuotiaat lapset ja nuoret, jotka hallitsevat laajan instrumenttivalikoiman, kuten akustiset kitarat, viulut, huilut, lyömäsoittimet, sähkö- ja bassokitarat, saksofoni, klarinetti ja harmonikka.

Toisen osuuden aloittaa nuorten kitarayhtye, joka esittää ohjelmistonaan ruotsalaista kansanmusiikkia modernissa sovituksessa. Yhtyeessä soittavat 14–17-vuotiaat nuoret, jotka tuovat oman nuorekkaan näkökulmansa perinteiseen musiikkiin.

Illan erityisvieraana näemme ZENEV Bandin, joka päättää konsertin esittämällä omia sävellyksiään. ZENEV Bandin musiikki tarjoaa uuden ulottuvuuden konsertille, luoden ikimuistoisen lopetuksen monipuoliselle musiikkitapahtumalle.

Tämä konsertti on suunniteltu viihdyttämään kaikenikäisiä katsojia, tuoden yhteen perinteen ja modernin musiikin kauniissa harmoniassa. Tervetuloa nauttimaan musiikista, joka koskettaa sydäntä ja sielua!"

Ikäsuositus: Koko perhe
Liput: Konserttiin on vapaa pääsy. Vapaaehtoinen ohjelman maksu on 5 €.
Kesto: 1,5 tuntia
Lippuvaraukset: Ei ennakkovarauksia
Paikka: Vaahterasali, Aleksanterinkatu 26 B, Lahti