TakaisinCOM_SIMPLECALENDAR_PRINTLähetä e-mailvCal/iCal
Päivämäärä:
07.02.2020
Aika:
10:00
Hinta:
Lapset 5 € ja aikuiset 10 €
Paikka:
Vaahterasali, Aleksanterinkatu 26 B
Järjestäjä:
Cirque Des Puces
Varaukset:
Ennakkovaraukset 5.2. mennessä cirquedespuces@gmail.com. Koululaisesityksessä 1–3-luokalla (riippuen luokkien koosta) on mahdoll

Astra 1

Mennään matkalle avaruuteen!

Olemme osa maailmankaikkeutta ja tähdet ovat ympärillämme. Tiede on jo vastannut moniin kysymyksiimme, mutta vielä on paljon mitä emme tiedä. Onneksi ihmisillä on ihana kyky kuvitella!

Matkamme avaruudessa on täynnä yllätyksiä. Tutkimme eri planeettoja ja tapaamme vieraita olentoja. Mitä mustassa aukossa tapahtuu? Valo- ja äänisuunnittelu yhdistyvät saumattomasti näyttämötapahtumiin ja maagiseen, osin elävään musiikkiin.

Esityksen jälkeen lapsilla on mahdollisuus tulla lavalle kokeilemaan esityksessä nähtyjä tekniikoita. Taiteilijoiden vetämässä työpajassa on akrobatiikkaa, jonglöörausta sekä kehomusiikkia, joita osallistujat kokeilevat vuorotellen. Lapset voivat myös kysellä ja keskustella näyttelijöiden kanssa.

Kohderyhmä: Koko perhe
Ikäsuositus: 5–12-vuotiaille
Kesto: 40 min esitys ja 25–40 min työpaja
Liput: Lapset 5 € ja aikuiset 10 €
Varaukset: Ennakkovaraukset 5.2. mennessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Koululaisesityksessä 1–3-luokalla (riippuen luokkien koosta) on mahdollisuus osallistua työpajaan.
Paikka: Vaahterasali, Aleksanterinkatu 26 B
Lisätiedot: https://cirquedespuces.wordpress.com/
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Q_acbIlik8g
Kieli: Esitys on sanaton
Työpajan mahdolliset kielet: Suomi, Ruotsi, Ranska, Englanti