TakaisinCOM_SIMPLECALENDAR_PRINTLähetä e-mailvCal/iCal
Päivämäärä:
04.02.2024
Aika:
15:00
Paikka:
Pikkuteatteri, Loviisankatu 8, Lahti
Järjestäjä:
Teatteri Tuomikko
Nettisivu:
https://www.teatterituomikko.com/ukkosen-poika

Teatteri Tuomikko Ukkosenpoika nukketeatteri

Ukkosenpoika on nukketeatteriesitys, jossa lennetään sateenvarjolla, heitellään kattiloita ja etsitään rauhoittumiskeinoja. 

Ukkonen on jatkunut jo kolme viikkoa, eikä äiti anna tehdä mitään kivaa. Kun Tuuven kesäloma uhkaa mennä pilalle, hän päättää uhmata säätä ja selvittää mistä ukkonen tulee. Sateenvarjollaan Tuuve lentää taivaan tuuliin ja löytää sieltä Ukkosenpojan, jonka kiukuttelu aiheuttaa maan päälle ukonilman. Tuuve haluaa opettaa Ukkosenpoikaa rauhoittumaan, mutta se ei olekaan helppo tehtävä. Tarvitaan monta epäonnistumista ja monta rauhoittumisvinkkiä, ennen kuin löytyy vastaus kysymykseen: ”Miten voi oppia rauhoittumaan?

Ukkosenpoika-esitys käsittelee lapsen kiukunhallintaa ja havainnollistaa sadun kautta, kuinka tärkeää on oppia ne keinot, jotka auttavat juuri itseä rauhoittumaan. Hauskat hahmot ja tarttuva musiikki johdattavat katsojat seikkailulle nukketeatterin maailmaan.

Esitys on uudistettu versio Teatteri Tuomikon vuonna 2019 ensi-iltaan tulleesta esityksestä.

Ikäsuositus: 2–9-vuotiaat
Liput: 10 €
Kesto: 30 min
Ennakkomyynti: https://holvi.com/shop/teatterituomikko/product/b87fa1bf118f76433a4d2a94ca1d234d/ ja ovelta puolituntia ennen esityksen alkua.
Paikka: Pikkuteatteri, Loviisankatu 8, Lahti