TakaisinCOM_SIMPLECALENDAR_PRINTLähetä e-mailvCal/iCal
Päivämäärä:
11.02.2023
Aika:
15:00
Paikka:
Pikkuteatteri, Loviisankatu 8
Järjestäjä:
Teatteri Tuomikko
Nettisivu:
http://www.teatterituomikko.com

SUURI SEIKKAILU nukketeatteriesitys

Nukketeatteriesitys ystävyydestä, rohkeudesta ja mielikuvituksen voimasta.

Salli jää ensimmäistä kertaa yksin mökille, kun vaari lähtee käymään kaupassa. Se tuntuu tylsältä, mutta onneksi seurana on pehmohiiri Pietu ja hyvä mielikuvitus. Kun radiosta tulee merisää ja myrskyvaroitus, alkaa leikki, jossa on suuren seikkailun ainekset. Pietukaan ei ole enää pelkkä pehmolelu, vaan ihan oikea ystävä.

Mistä sinä tiedät, että tämä saari on autio? – Koska kaikissa suurissa seikkailuissa aina haaksirikkoudutaan autiolle saarelle. Ja tämä on nyt se suuri seikkailu!

Suuri seikkailu on soolonukketeatteriesitys, jonka pohjana on lasten leikkien logiikka. Leikin maailmat rakentuvat näyttämölle katsojien silmien edessä ja lelut heräävät eloon nukketeatterin ja varjoteatterin keinoin. Esitys muistuttaa ystävyyden voimasta ja siitä, että pienikin voi olla rohkea.

Suuri seikkailu saa ensi-iltansa la 11.2.2023 Pikkuteatterilla, Lahdessa, osana Lahden Lasten Talvikarnevaalien ohjelmaa.

Käsikirjoitus, nukenrakennus, lavastus ja esiintyminen: Terhi Tuomikko
Musiikki: Marko Häkkinen
Ohjausapu: Pia Kalenius                                                                   

Ikäsuositus: n. 2–10-vuotiaat
Liput: 8 €
Kesto: n. 30 min                                                      
Lippuvaraukset: Osta liput ennakkoon viimeistään 10.2. mennessä Teatteri Tuomikon verkkokaupasta: https://holvi.com/shop/teatterituomikko/product/c04ff8c35c9d6ab701ce4164bbaacde6/ ja ovelta 30 min ennen esityksen alkua.
Paikka: Pikkuteatteri, Loviisankatu 8, Lahti
Lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 040 551 6130