TakaisinCOM_SIMPLECALENDAR_PRINTLähetä e-mailvCal/iCal
Päivämäärä:
05.02.2023
Aika:
15:00
Paikka:
Pikkuteatteri, Loviisankatu 8
Järjestäjä:
Lahden Nuorisoteatteri
Nettisivu:
https://www.lahti.fi/vapaa-aika/...

BANNERI ella ja kaverit

Lahden Nuorisoteatteri palaa Ellan ja kavereiden pariin Lahden Lasten Talvikarnevaaleilla 2023. Ella ja kaverit: VAROKAA LAPSIA! perustuu Timo Parvelan lastenromaaniin. Näytelmäksi sen on dramatisoinut Minna-Stiina Saaristo-Vellinki. Ohjauksesta vastaa Sanna Heiskanen.

Ella ja muut 2A:n oppilaat ovat hämmentyneitä; Opettaja on poissaoleva ja käyttäytyy muutenkin kummallisesti. Onko hän sairastunut vaaralliseen ”vauvakuumeseen”? Asia täytyy selvittää – kuinkas muutenkaan kuin ovelasti naamioitumalla. Samaan aikaan opettajan kummallinen oireilu pahenee entisestään.

Opettajan ja oppilaiden yhteinen seikkailu saa opettajan havahtumaan ja kokeilemaan uudenlaisia opetusmenetelmiä. Erikoiset metodit herättävät suurta kiinnostusta aina ulkomaisia koulutarkastajia myöten, ja opettajalle tuleekin kiire sivistää oppilaitaan tulevaa vierailua varten. Mahtaako opettajalla kuitenkaan pysyä kaikki langat käsissä ja tilanne hallinnassa? Löytyykö oudoille oireille selitystä? Oppivatko lapset lausumaan ulkoa Kalevalaa sekä kaikki karttakepin nimet?

Esitys sopii koko perheelle ja sisältää naurutakuun!

Ensi-ilta su 29.1. klo 15
ke 1.2. klo 18.30
su 5.2. klo 15
ke 8.2. klo 18.30
pe 10.2. klo 18.30

Esityksen oikeuksia valvoo Sunklo.

Ikäsuositus: Koko perhe
Liput: 8 €/hlö ja 25 €/perhelippu (4 hlö)
Kesto: n. 1 t
Lippuvaraukset: verkkokauppa.lahti.fi, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja p. 044 716 1601 (klo 9–15)
Paikka: Pikkuteatteri, Loviisankatu 8