TakaisinCOM_SIMPLECALENDAR_PRINTLähetä e-mailvCal/iCal
Päivämäärä:
28.01.2023
Aika:
19:00
Paikka:
Vaahterasali, Aleksanterinkatu 26 B, Lahti
Järjestäjä:
Teatterikoulu Timotei
Nettisivu:
https://www.timoteiteatteri.fi/

Lumikuningatar ja Gerda valmis

Lumikuningatar ja Gerda on H. C. Andersenin tarina ystävyydestä, siitä, kuinka hyvä ystävyys kantaa läpi maailmojen ja taikavoimien, ohi siihen vaikuttavien uhkien. Se on kertomus sinnikkyydestä ja uskosta omaan voimaan ja kertoo siitä, mitä kaikkea olet valmis ystävyyden ja oikeudenmukaisuuden vuoksi tekemään. Se on jännittävä seikkailu, joka liikkuu sujuvasti tämän maailman ja taikamaailman välillä. Taikamaailman, jota hallitsee ilkeä, mutta niin kaunis lumikuningatar, joka haluaa omakseen kaikki maailman salaisuudet.

Lumikuningatar ja Gerda on episodimainen tarina tytöstä nimeltä Gerda. Gerdan paras ja pitkäaikaisin ystävä Kai saa sydämeensä lumikuningattaren peilin palasen ja muuttuu ilkeäksi ja lopulta katoaa. Gerda ei usko ystävänsä muutokseen ja lähtee seikkailemaan läpi vuodenaikojen ja läpi maailmojen löytääkseen ystävänsä ja palauttaakseen hänet takaisin kotiin ja sellaiseksi kuin hän oli. Gerda oppii matkalla itsestään ja ystävyydestä ennen kuulumattoman paljon. Hän tapaa hahmoja, jotka auttavat häntä, ja hahmoja, joiden tarkoitusperä ei ole niin hyvä. Mutta mistä sinä tiedät, kuka on sinun puolellasi todella?

Esityksen ovat valmistaneet Teatterikoulu Timotein 12–14-vuotiaiden ryhmä Pompulat. Esityksen valmistaminen on osa teatterin taiteen perusopintoja ja kyseisessä opintojaksossa otetaan haltuun kokonainen roolityö esityksessä.

Esityksen on ohjannut ryhmän opettaja Auli Wallenius. Esitystä on ollut valmistamassa myös tanssikoreografian osalta Laura Peltoniemi, äänien osalta Lauri Keskiväli ja valoista vastaa Ilkka Kivi. Visuaalisen ilmeen lavalla ja markkinoinnissa on luonut Johanna Immeli, puvustuksesta vastaa työryhmä. Lavalla nähdään ryhmän 15 oppilasta eri rooleissa.

Esityksen oikeuksia valvoo Näytelmäkulma – Nordic Dramacorner                                                                   

Ikäsuositus: Koko perhe
Liput: 10 € /aikuiset ja 5 € /alle 5v
Kesto: n. 40 min                        
Lippuvaraukset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Paikka: Vaahterasali, Aleksanterinkatu 26 B, Lahti