TakaisinCOM_SIMPLECALENDAR_PRINTLähetä e-mailvCal/iCal
Päivämäärä:
29.01.2024
Aika:
09:00
Paikka:
Vaahterasali, Aleksanterinkatu 26 B, Lahti
Järjestäjä:
Teatterikoulu Timotei
Nettisivu:
https://www.timoteiteatteri.fi/uutiset/

Kummallinen talvisirkus

Oi sirkuksen taikaa, lumoa ja voimaa. Tule, ota siitä selvää!

Sirkus Niks naks on tunnettu taidokkaista esityksistään, rohkeista tempuistaan ja ystävällisestä yhteishengestään. Nyt sirkus on kuitenkin ajautunut pahoihin ongelmiin, ja sirkuksen väki tarvitsee juuri sinun apuasi!

Teatterikoulu Timotein Kummallinen sirkus -draamaseikkailu toteutetaan kahden ryhmän voimin. Mukana toteuttamassa ovat soveltavan teatterin -jaksoa opiskelevat Rautatähdet sekä näyttelijäntyön -jaksoa opiskelevat Naurukatit. Esiintyjät ovat 10–16-vuotiaita.

Esitys on osallistava draamaseikkailu, jonka alussa nähdään pätkä sirkuksen elämää, ja sen jälkeen kierretään pienryhmissä sirkuksen työntekijöiden johdolla Vaahterasalin tiloissa draamallisilla rasteilla. Tavoitteena on pelastaa sirkuksen tulevaisuus.

Seikkailussa liikutaan myös rappusissa, eli esitys ei ole esteetön. Yhteen esitykseen mahtuu kerrallaan 30 osallistujaa.

Ikäsuositus: 5-vuotiaasta ylöspäin
Liput: Liput 10 €/lippu (sisältää popcornit). Yli 10 hengen ryhmät 7 €/lippu/henkilö (ryhmän ohjaaja/opettaja ilmaiseksi).
Kesto: n. 1,5 t
Lippuvaraukset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (liput lunastetaan käteisellä ennen esitystä)
Paikka: Vaahterasali, Aleksanterinkatu 26 B, Lahti
Lisätietoja: Esitys on osallistava draamaseikkailu, jossa pienryhmissä kierretään Vaahterasalin tiloissa. Seikkailussa liikutaan myös rappusissa, eli esitys ei ole esteetön. Yhteen esitykseen mahtuu kerrallaan 30 osallistujaa.