Efekti etsii kulttuurivierailuja päiväkoteihin ja kouluihin

Lastenkulttuurikeskus Efektin vuosittainen tarjouspyyntöhaku eri taiteen alojen kulttuurivierailuista on käynnistynyt. Efekti etsii työpajoja, esityksiä, taiteilijakäyntejä ja muita kulttuurivierailuja päijäthämäläisiin päiväkoteihin ja kouluihin.

Kulttuurivierailut toteutetaan ensisijaisesti päiväkotien ja koulujen omissa tiloissa ja ne ajoittuvat syyslukukauteen. Yhdeltä toimijalta pyritään hankkimaan 5–20 vierailukokonaisuutta. Lopulliset valinnat kulttuurivierailujen ostoista tekee Efektin ohjausryhmä.

Lastenkulttuurikeskus Efektin toiminta kattaa kaikki Päijät-Hämeen alueen kunnat Iitin liityttyä mukaan toimintaan vuoden 2023 alusta. Toimintaa koordinoi Lahden kaupungin kulttuuripalvelut. Efekti pyrkii toiminnallaan edistämään luovien taitojen harjoittamista sekä varmistamaan lasten säännölliset kokemukset ja elämykset taiteesta ja kulttuurista. Vuonna 2022 Efekti osti taiteen alan osaajilta 16 erilaista kulttuurivierailutoteutusta. Vierailukokonaisuuksia toteutettiin yhteensä 92 ja niihin osallistui lähes 9000 lasta.

Haku on päättynyt!

Lahden kaupungin kulttuuripalvelut etsivät esityksiä Lahden alueella sijaitseviin hoivayhteisöihin sekä palveluyksiköihin keväälle 2023

Lahtelaiset palvelukodit ja hoivayksiköt ovat saaneet vieraakseen erilaisia esiintyjäkokoonpanoja kuoromusiikista lausuntaan ja teatteriin. Palvelukotivierailuja toteutetaan kaksi kertaa vuodessa, keväisin ja joulun alla.

Olemme avoimia uudenlaisillekin toimijoille, joten hae rohkeasti mukaan palvelukotitoimintaan. Huomioithan, että tilat ovat usein rajalliset eikä äänentoistoa ole, joten esiintymisten toivotaan olevan soveltuvia näihin olosuhteisiin. Kohdeyleisö kannattaa myös ottaa huomioon esiintymistarjousta jättäessä. Esitykset toteutetaan kevään aikana.

Joissakin tiloissa on piano, mutta ei kaikissa. Teemme parhaamme, jotta esiintyjä ja palveluyksikkö löytävät toisensa ja juuri oikea esitys löytää oikeanlaisen yleisön. Parhaimmillaan esiintymiskokemus voi olla hyvinkin antoisa kokemus sekä esiintyjille että yleisölle.

Tarjoamme esiintymispakettia, joka pitää sisällään kaksi erillistä palvelukotivierailua. Esitysten vähimmäiskesto on 30 min/esitys. Esityksistä maksetaan yhteensä 300 €/esiintymispaketti.

Haku on päättynyt!

Lisätietoja:

Lastenkulttuurikeskus Efekti
Lahden kaupunki
kulttuurituottaja
Sari Tuominen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
p. 044 769 8649
www.phlastenkulttuuri.fi

Hoivayhteisöjen sekä palveluyksiköiden esiintyjähaku
kulttuurituottaja
Henna Keihäs
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
p. 050 383 6551