Lahden Lasten 38. Talvikarnevaalit siirtyvät lahtelaisten päiväkotien ja alakoulujen pihoille 

Jo 38. kertaa järjestettävät Lahden Lasten Talvikarnevaalit jouduttiin alkuvuodesta pandemiatilanteen ja tiukkojen rajoitusten vuoksi siirtämään huhtikuulle 2021. Valitettavasti uudelleen huonontuneen koronapandemiatilanteen vuoksi ei suunniteltu ajankohta 7.-18.4.2021 ole myöskään mahdollinen festivaalin toteutukseen.  

Festivaalin teema tänä vuonna on Uusin askelin eteenpäin. Teeman siivittämänä otamme siis uuden askeleen uuteen suuntaan ja viemme festivaalin sinne missä yleisömme tällä hetkellä on eli suoraan päiväkoteihin ja alakouluihin. Toukokuussa järjestämme ulkoilmaesityksiä Talvikarnevaalien hengessä lahtelaisten päiväkotien ja alakoulujen pihoilla. Lisäksi Lahden Nuorisoteatteri järjestää kaupunkisuunnistuksen, johon otamme ilmoittautumisia vastaan myöhemmin toukokuun aikana. 

Voit tarjota esitystäsi keväisille Talvikarnevaaleille avoimen esiintyjähaun kautta. Etsimme eri taiteenalojen esityksiä, jotka on mahdollista toteuttaa säässä kuin säässä ja hyvin kevyellä teknisellä toteutuksella päiväkotien ja alakoulujen pihoilla, arkiaamupäivisin ajalla 17.-28.5.2021. 

Linkki esiintyjähakuun on avoinna tiistaihin 6.4. klo 12.00 asti. Lomake löytyy täältä! 

Näillä järjestelyillä pyrimme takaamaan sen, että yleisömme voi osallistua tapahtumiin turvallisesti ja aito vuorovaikutus taiteilijoiden ja lasten välillä säilyy. Festivaalin pääpaino halutaan poikkeusaikoinakin pitää elävän taiteen kokemisessa.

 

Lahden kaupunki
kulttuurituottaja
Henna Keihäs
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
p. 0503836551  

kulttuuriasiainpäällikkö
Matti Karhos
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

p. 050 387 8792

 

Seuraa somessa

Instagram  facebook

 
Ekokompassi