Lahden Lasten 37. Talvikarnevaalit järjestetään 25.1.–9.2.2020 teemalla Hohoi, herää jo talviunesta!


Tule mukaan Lahden Lasten Talvikarnevaaleille omalla ohjelmallasi!

Jo 37. kertaa järjestettävät Lahden Lasten Talvikarnevaalit kokoaa upean kirjon lastentapahtumia eri puolille Lahtea. Kutsumme järjestöjä, kouluja, alan harrastajaryhmiä, taiteen opiskelijoita ja ammattiryhmiä sekä kaupungin kulttuurilaitoksia mukaan järjestämään ohjelmaa Talvikarnevaaleille. Kulttuuripalvelut kokoaa karnevaaliohjelmiston, markkinoi, tiedottaa mediaa ja jakaa karnevaalitietoutta suoraan päiväkoteihin, kouluihin ja kaupunkilaisille.

Talvikarnevaalien teema ja ohjelma

Teemana tulevilla Talvikarnevaaleilla on Hohoi, herää jo talviunesta! Välillä talven yli tekisi mieli vain nukkua, eikö totta? Jos kuljemme kuukausia silmät ummistettuina, voi jotain hauskaa, jännittävää tai tärkeääkin jäädä huomaamatta ja kokematta. Lahden Lasten Talvikarnevaalit ovat oivallinen lääke talviunisuuteen.

Toivommekin ohjelmanjärjestäjiltä monipuolisia, innostavia ja eri taiteen aloilta tulevia esityksiä sekä työpajoja Talvikarnevaaleille. Toiveenamme on saada aikaisempien vuosien tapaan laaja yhteistyökumppaneiden joukko mukaan toteuttamaan iloista koko perheen festivaalia. Tavoitteena on, että lapset eri ikäryhmissä tulisivat huomioiduksi ohjelmistossa. Mikäli sinulla ei ole valmista ohjelmaa, mutta haluat mukaan karnevaaliohjelmaan, voit ottaa yhteyttä ja kysyä, millaista ohjelmaa karnevaaleille voisi tarjota. Yhdessä saamme aikaan raikkaan ja monipuolisen festivaalin!

LSL mukana Lahden Lasten Talvikarnevaaleilla: lapsen kanssa matkustava aikuinen saa matkustaa bussissa lastenlipun hinnalla

Lahden Lasten Talvikarnevaalit ja Lahden seudun liikenne tekevät karnevaalien ajan 25.1.–9.2.2020 yhteistyötä erikoishintaisella mobiililippukampanjalla. Lapsen kanssa matkustava aikuinen voi ostaa mobiililipun lastenlipun hinnalla.

Hohoi, bussilla on kiva matkustaa

Teemana tulevilla karnevaaleilla on Hohoi, herää jo talviunesta! Välillä talven yli tekisi mieli vain nukkua, eikö totta? Jos kuljemme kuukausia silmät ummistettuina, voi jotain hauskaa, jännittävää tai tärkeääkin jäädä huomaamatta ja kokematta. Lahden Lasten Talvikarnevaalit ovat oivallinen lääke talviunisuuteen.

Jos kulkee vain henkilöautolla parkkipaikalta toiselle, voi silloinkin jäädä paljon kokematta. Lahden seudun liikenne herättelee perheitä valitsemaan karnevaalimatkoille vaihtoehtoisen kulkumuodon tarjoamalla Talvikarnevaalien ajan lapsen kanssa matkustavalle aikuiselle bussimatkan lastenlipun hinnalla. Alennushintainen mobiililippu on ostettavissa LSL:n mobiilisovelluksesta.

Suurin osa Talvikarnevaalien tapahtumista sijaitsee hyvien joukkoliikenneyhteyksien varrella. Reitin kotiovelta tapahtumapaikalle ja bussien aikataulut voi katsoa reittioppaasta.

Opetellaan yhdessä uusia taitoja

Bussilla matkustaminen on lapsista usein hauskaa ja jännittävää. Samalla on hyvä harjoitella bussilla kulkemisen taitoja. Miten linja-auto pysäytetään pysäkille? Onko heijastin näkyvillä? Miten huomioidaan muut matkustajat ja miten bussista poistutaan turvallisesti?

Talvikarnevaalit rakastaa talvisen luonnon kauneutta ja monimuotoisuutta, lasten rajatonta mielikuvitusta ja kykyä nähdä kaikkialla asioiden hyvät puolet. Kannustamme kaikkia talven ystäviä tekemään ilmastonmuutokseen vaikuttavia päätöksiä joka päivä.

Kampanjalippujen hinnat

Talvikarnevaali-kampanjalipun hinnat (sis. alv 10 %):

2 vyöhykettä 1,70 €
3 vyöhykettä 2,00 €
4 vyöhykettä 2,40 €
5 vyöhykettä 3,10 €
6-7 vyöhykettä 3,40 €
8-9 vyöhykettä 6,50 €

Alennus on saatavilla vain LSL:n mobiilisovelluksesta kampanja-aikana ja kampanjalipulla matkustavan aikuisen tulee matkustaa 0–16-vuotiaan lapsen seurassa. Alennushintainen lippu käy maksutapana kaikilla LSL:n vuoroilla koko liikennöintialueella. Lippu on voimassa vyöhykkeistä riippuen 60–90 minuuttia, jonka aikana voi matkustaa rajattomasti valittujen vyöhykkeiden sisällä. Lippu ei käy maksutapana markkinaehtoisilla vuoroilla. Käteisellä ja matkakortilla maksetut matkat ovat normaalihintaiset.

Alle 7-vuotiaat matkustavat bussissa ilmaiseksi. 7–16-vuotias lapsi matkustaa lastenlipulla alk. 1,70 euroa.

Lasta lastenvaunuissa kuljettava matkustaja saa kulkea paikallisliikenteessä̈ maksutta.

Lisätietoja:
Lahden kaupunki
kulttuurituottaja
Sari Tuominen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
p. 044 769 8649 

Seuraa somessa

Instagram  facebook

 
Ekokompassi  talvikarnevaalit mobiililippu