ohjelmiston ilmoittaminen mukaan Talvikarnevaaleille

Lahden Lasten 38. Talvikarnevaalit järjestetään poikkeuksellisesti 7.-18.4.2021 teemalla Uusin askelin eteenpäin.


Jo 38. kertaa järjestettävät Lahden Lasten Talvikarnevaalit joudutaan pandemiatilanteen ja tiukkojen rajoitusten vuoksi siirtämään pidemmälle kevääseen. Festivaali järjestetään huhtikuussa 7.-18.4.2021.

Kutsumme nyt toimijoita mukaan keväisten Talvikarnevaalien ohjelmaan!

Lahden Lasten Talvikarnevaalit kokoaa upean kirjon lastentapahtumia eri puolille Lahtea. Kutsumme järjestöjä, kouluja, alan harrastajaryhmiä, taiteen opiskelijoita ja ammattiryhmiä sekä kaupungin kulttuurilaitoksia mukaan järjestämään ohjelmaa Talvikarnevaaleille. Elämme pandemian sävyttämissä poikkeusoloissa, mutta toivomme tämän näkyvän positiivisella tavalla ohjelmassamme; paljon uusia innovaatioita, ulkotapahtumia, kenties kaikkea sellaista, mitä emme ole aikaisemmin Talvikarnevaaleilla nähneet! Ole mukana toteuttamassa ainutkertaisia festivaaleja!

Teemana tulevilla festivaaleilla on Uusin askelin eteenpäin. Teema kuvaa hyvin tätä hetkeä, jossa elämme. On uskallettava ottaa uusia askelia ja jatkettava eteenpäin, vaikka tulevaisuus hiukan epämääräiseltä näyttäisikin. Lapset osaavat luottaa tulevaan. Niin myös mekin!

 

Ilmoita ohjelmasi oheisen linkin kautta tiistaihin 9.3.2021 mennessä TÄSTÄ